Vaskeri

RETNINGSLINJER FOR BRUK AV VASKERIET

Åpningstider:
mandag – fredag: 07:00 – 23:00
lørdag:                  09:00 – 19:00

Søndager og bevegelige helligdager skal vaskeriet ikke benyttes. Det samme gjelder tørkestativet på taket og banking av tepper.

Av hensyn til naboene er det ikke tillatt å oppholde seg i vaskeriet etter klokken 23. Da kuttes strømmen til vaskemaskinene, tørketromlene og tørkeskapene.

Vaskeriet kan benyttes av alle beboere i Westye Egebergs gate 4. Vasketid reserveres ved å henge opp én hengelås med leilighetens nummer på tavlen utenfor vaskeriet. Dersom man ikke har påbegynt vasken innen 15 minutter, er det fritt fram for andre beboere til å benytte vaskeriet.

Tørkeskapene må tømmes innen 2 timer etter at vasketiden er slutt (av hensyn til nestemann). Dessuten bør halvparten av skapene være ledige etter 1 time.

  • Det skal brukes vaskepose til BH med spiler i alle maskinene.
  • Filleryer, matter eller annet tungt tøy kan ikke vaskes i maskinene – bruk bløtleggings­karet for dette.
  • Det er ikke lov å farge tøy i vaskemaskinene.
  • Rens lofilter i tørketromlene etter bruk, og tørk av såperester og annet på maskinene slik at de er rene til neste bruker.

Skades noen av maskinene eller utstyret ved uforsiktig bruk, holdes den enkelte ansvarlig. Feil og mangler rapporteres til vaktmester. Forlat vaskeriet i den stand du ønsker at vaskeriet skal ha når du kommer og skal bruke det.

God vask!

  • Om we4.no

    Velkommen til nettsidene til sameiet Westye Egebergs gate 4. Sidene er først og fremst laget for alle som bor her slik at viktig informasjon skal bli lettere tilgjengelig.